Friday, November 13, 2009

Blogging MOOD..

ola..

hr ni aku msuk kerja setelah men'cuti'kan dri smlm..rutin aku adlh..kul 7.30am hingga8.30am..time bfast dan jgk 'mesyuarat kdai kopi' dgn geng2 bfast..lps bfast..naik ofis..ngadap laptop..konon mo bt kerja..tpi,dr pg tdi smpai la skrg ni..aku bz gila mo update blog..mo kasi cntik blog..mo kasi cute blog..siap blajar dgn kwn lg..(Tq Su)..persoalannya d cni..

MENGAPAKAH AKU TIBA2 RAJIN MO BERBLOG INI?

hhmm..musykil akak tau..mungkin jgk kerna pengaruh rakan sebaya?TIDAK..mungkin kerna minta puji?pun TIDAK..mungkin kerna SAYANG..yess..itu tajuk lagu Alyah..(start sdh merapu)..apa pun jawabannya..yg pasti..aku mmg tgh brsemangat mo update blog..hehe..

oh ya..ni aku mo kasi tgk kamurang semua..rupabentuk meja kerja aku yg nda brapa kemas dan trsusun..saksikan la..tadaaa.....




hehe..ini la meja kerja ku yg semak dan unorganize..nmpak mcm byk kerja la konon.. :D

skrg jam sdh kul 1pm..aku sorg dri ja d ofis ni..tgh menunggu call dr my father..sbb dia mo kasi tinggal kereta dia d poli..dan dia ckp..dia ada mesyuarat d slh 1 hotel d 1B smpai hr ahad..so,aku ckp..ok..dan kami pun brckp lg..dia mo dtg cni lps solat jumaat..pendaftaran dia d hotel tersebut start kul 2pm..

oleh yg demikian..aku stop la dlu..till then..

adios..end.

2 comments:

MashadI~SuriyA said...

huhu.. bagus ni.. satu hari 2 entry suda.. I LIKE..

lucula baca blog ko intan.. kasi aku senyum jak..

intanhajilah said...

hehehe..i pun like too..rajin2 la baca blog aku..than aku pun akn rajin update blog.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...