Wednesday, March 30, 2011

..The Latest Me..

Hola..

sesuai ka tidak tajuk n3 aku tu?.."The Latest Me".. :D --> sapa la juga mo marah..hehe..

kenapakah demikian??

sebab, pics yg aku tempek d n3 ni adalah antara2 rupabentuk aku yg terbaru, terkini dan sensasi..kenapa pula rupabentuk??..macam lain ja bunyi ayat itu..hmm..meh i explain to u all..

Rupa tu mewakili wajah la kn..cantik ka aku, comot ka aku, chubby ka aku, chubby ka atau chubby ka aku (conclusion : mmg aku chubby.. :D)

Bentuk tu pula mewakili bentuk la kn..aku bulat ka, lonjong, nipis atau tebal..u all nilai la sendiri..hehe..tapi yg pasti, aku tetap cute.. :D (bagi can la aku puji diri sendri..)

Jom kita nilai ramai2.. :D

Ni pics time Hanim bagi aku besday present..CD lagu HAPPY BESDAY versi cartoon, tapi, corrupt nda boleh play..huhu.. --> last2 tgk d laptop dia juga..TQ Nim.. :)


Yg ini pics aku bersama roomate2 tersayang - farah, along n yati..posing d mural Pizza..we had so much fun time ambil gambar ni..Thanks to zaid (jurufoto) .. --> nmpak kaki aku macam kecik kn..ahaks~



Bukan main lagi kami posing d mural Pizza ni kn..tapi, sebenarnya..kami bukan makan Pizza..kami makan d Food More.. :D


so, itu sahaja buat masa ini..enjoy ur day!!

Till then..

Adios..end.

6 comments:

Vivacious O'light said...

maintain ja aku tinguk ... heh heh heh.. bukan ka dari dulu lagi ka memang chubby??

intanhajilah said...

aku suka tu ayat maintain..hehe..aku kurang 1 kg bulan ni.. :D

bab chubby mmg sejak azali..nda bulih d ubah sdh tu farah.. :D

Vivacious O'light said...

chubby sexy bah.. hehe

Vivacious O'light said...

chubby sexy bah.. hehe

Vivacious O'light said...

chubby sexy bah.. hehe

intanhajilah said...

ayat sexy tu pun aku suka..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...