Sunday, March 7, 2010

..My New Bag..

ola..

tujuan aku tulis n3 ni sj suka2..tiada niat mo menunjuk2 pun..sbb,membeli beg br adlh slh 1 wish list aku thn ni..hehe..

aku beli beg ni pd 11 Feb 2010..time lunch break..kira amik kesempatan brfoya2 d 1B..hehe..pd mlm hr yg sama..aku fly 2 KL..flight pukul 8.05pm..KKIA(T2)-LCCT..my husband amik aku d sana..

k la..ni aku kasi tgk gmbr2 My New Bag.. :)

my fav brand utk shopping @ window shopping..hehe..



ini begnya..of cos la kaler pink kn..my fav kaler.. :D



ni pandangan hadapan..ada tali pendek dan jgk tali pjg..



ni pandangan blkg..



cntik bah kn??aku syg beg ni..dan slalunya..benda yg aku syg..aku akn pkai slalu..smpai la dia rosak suatu hr nnt..hehe..

idup CK!!!idup PINK!!!wallaa..

adios..end.

2 comments:

Farah Shady Noor said...

huh, cantik giler beg mu kak. kenapa tak pernah nampak beg cantik pun disana aa? beg ni sungguh perfect untuk keluar outing or travel. aku sudah boleh bayangkan apa isinya nnti, mesti taruk pampers anak2 dgn botol susu si wafiy. hehe..berapa la ni kak? leather ba kan??? mau cari 1.

intanhajilah said...

ooh!!TQ!!TQ!!trharu akak..hehe..mmg beg ni perfect utk segalanya..sbb 2 i beli..harga RM195..mo ckp leather mcm bkn..so,nda sure la apa material beg ni..hehe..bulih ka jwb gitu?? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...