Thursday, June 14, 2012

..MinatPhoto #3..

Salam..Hola!

n3 ni adalah sambungan story awan nano..not exactly about awan..
tapi, tentang minat aku dengan dunia photography.. :)
semua pics yang dalam n3 ni - guna camera hp..
Nokia XpressMusic 5800

ok! let's start the par-ty!! :D

..i-city, Shah Alam..






colourful isn't?
memang rasa teruja dan kagum tengok lampu2 ni semua..
time tu, rasa macam di Korea pun ada --> pengaruh drama Korea kuat
why Korea?? sebab, suasana tempat ni sangat romantik..amat! sangat!
cahayanya yang samar2..redup! sejuk! tengok muka pasangan pun kurang jelas..
rasa dia la yang paling hensem..kalau dia korek hidung pun tak perasan i tell you..hahaha

aiseh! mula la mengarut..next pic please! :D


..suasana petang yang damai dan tenang di Sipitang.. :) 


 ..suanana senja di Anjung Senja, Kota Kinabalu..
 
 
and lastly, also suasana senja..view from 1 of the best restaurant in Langkawi..COCOMO 
finger lickin' food! fantastic view! :)
so, siapa2 yang datang Langkawi..cari la restaurant ni..berhampiran landasan airport..

.....................................................................................................
 
Oh! saya sangat suka pantai! 

adios..end.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...