Tuesday, November 30, 2010

..Asyik..

Hola..

skrg ni msih lg exam week..paper yg sdh lps..Eng.Math3 & Spanish..esk ada paper Analysis..kira killer subject jgk la ni..kl nda study btul2..blh trbunuh la org bilang..hehe..

tpi kn..sejak 2 menjak ni..yg aku perasan..sejak aku blik dr cuti study week hr 2..smpai la skrg..aku gila sgt main game SAME..ntah la knp..asl aku mo cr mood utk study..aku msti main game ni dlu b4 aku start study..

maybe ada yg nda kenal dgn game SAME ni..hehe..d bwh ni aku tunjuk gmbr..siap dgn rekod pncapaian trbaek aku lg..score paling tinggi aku pernah rekodkn..10K..tpi,dlm rekod ni..takat 9K ja..mungkin sbb 2 kali aku sungguh2 main game ni supaya aku capai rekod lama 10K 2..haha..

tadaaa!!!!!ini la dia c jali..jali.. :D



tgk la..setiap rekod yg aku bt..msti suruh aku study..hehe..

bak kata pepatah..kl masakan nda cukup garam & perisa..nnt nda sdap..(pepatah ikut suka suki aku..haha)

jd,apakah kaitan pepatah d ats dgn tebiat aku ni??..hehe..mari kt kaji..

minggu lps..aku br beli table laptop (TL) yg aku idam2 kn..aku rs niat aku mo memiliki TL ni sdh lama..kira br skrg trlaksana..aku sdh usha TL ni 2 bln lps..harga RM98..kdai 2 bg diskaun RM90..aku nda jd beli sbb tiada yg br..tgal yg display 2 ja..so,aku pun jual mahal la nda mo yg display..

blik cuti d ipoh..aku usaha lg cr TL yg aku idamkn..nda jmpa..sdhnya..blik bt.pahat..aku pun pegi la kdai yg aku usha hr 2..tauke kdai bg harga RM85..ok la kn..kurang RM5..hehe..d sbbkn aku minat gila ini TL..display pun display la..jnji aku dpt apa aku mau.. :8

oleh yg demikian..sejak aku ada TL..aku pnya tabiat yg asyik sgt main game ni mcm api d tuangkn minyak..mkin mnjd2..hmm..aku rs..aku bulih main game ni 24 jam..haha..gilakkk!!!!

cuba kamu try tgk ini TL..cntek bukan?? :D



k la..esk ada exam..subject blh tahan mautnya..jd,mo kena study la ni..

so,wa cau cin cau dlu..

sekian..

adios..end.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...