Saturday, June 20, 2009

Polytechnic Boat Race MSP 2009

ola..

kisahnya..

Event : Polytechnic Boat Race MSP 2009
Date : 20 - 25 June 2009
Venue : Jeti PKK & Sg.Padas, Tenom
Host : PKK

hr ni 20 june 2009 - aku bgun awal pg sbb mo brsiap g airport..
aku jd AJK Sambutan (ketua la konon)..
dan ironinya..aku sorg ja yg dpt brtugas sbb 2 AJK aku ada hal lain..
sorg (pompuan)..ada urusan soal hidup & mati..n yg sorg lg (lelaki)..msih brcuti..
tpi,nasib baik aku ada AJK pelajar yg akn membantu (start ptg ni)..kl aku sorg ja..mampus..mo tggu d 2 airport..MAS - terminal 1 (T1), AirAsia - terminal 2 (T2)..
tpi,itu la yg aku bt skrg ni..pg tdi kul 9.30am smbut PJB d T2..kul 12.35pm ni smbut POLISAS d T1..poly lain akn smpai kul 2pm sehingga kul 6pm nnt..yg smpai mlm aku nda smbut la kali..rs nda larat..sbb hr ni ada 16 buah poly yg akn dtg..byk kn?..hehe..

skrg ni lokasi aku : Starbuck Warisan Square..sj mo lepak..surf internet sementara menunggu team POLISAS smpai jap lg..aku tau..today is my hectic day..(biar pun blum smpai ptg lg skrg ni).. :)

oh ya..d saat ini aku pkai t-shirt yg ada logo PKK..tujuannya..supaya time aku mnyambut team politeknik d airport..diorg tau la aku ni dr PKK kn..mo d jd kan cerita..ms aku beli ice blended ni tdi..casher 2 tnya..

Mat : "student ka lecturer??"

hihi...kembang idung aku kjap..nmpak sgt yg muka aku muda..sbb 2 dia tnya mcm 2 kn..huahuahua...sukanya.. :D
obviously la kn..im still look youngie..youngie..brapa umur student??18 - 23 yrs old..itu la range umur aku.. :D (kes perasan la ni)..well..

ermm..k la..skrg sdh kul 11.30am..30 min to go..mo stop la dlu..

k..till c u again..

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

adios..end.

2 comments:

MashadI~SuriyA said...

huhu..layak dpt APC..

intanhajilah said...

layak utk thn lps ja..thn ni nda layak sbb byk nda bt kerja.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...