Friday, March 30, 2012

..Age's Up * New Design..

Hola..

Diriku yang macam biskut chipsmore..kejap ada, LAMA!!!! tiada, lepas tu ada balik, dan lepas ni harap2 selalu ada.. :D

23 March 2012 - My Age's Up..31 years old uolls!!..really love to share pics and happy moment, sweet memories time aku sambut besday..tapi, kena tunggu aku rajin sikit la utk edit pics and update blog..so, insyaAllah aku akan update.. :)

on that special day, this is my status update on fb..
THANK YOU ALLAH!! i'm so happy n sgt bahagia wit all of besday wishes n thought from my family n friendssss..may i'll find my happiness n success in d year ahead..insyaAllah.. :)

Thank U so much guys!! Luv u all!! ♥♥♥ :)  
bawah > my besday cake..Thanks to FarahPD.. :)

"thirteen" years old.. : 8

.........................................................................................................

oleh kerana mood aku baik hari ni..so, aku tukar rupa paras myBlog.. --> fyi, ni pun masuk my wish list.. :D
lately, simple things pun can make me happy..antaranya :
1. buat kad Mesra Petronas --> org lain sudah pakai dari tahun gajah lagi!
2. cuci kereta --> bersih berkilat sabung meyabung!
3. menang game Heart dengan cemerlang --> nanti aku post result..u'll see.. :)
4. makan bihun goreng (nda mo ayam) kedai Maju Seafood --> due to diet! *konon..
5. beli buku rujukan dan modul utk study --> mo score sem ni..wish me luck! :)
6. tengok TV berkaler --> TV di rumah sewa tiada kaler..Ngee~
7. hilang ingatan! --> erk!! apakah?? 

yang no.7 tu sebab terlampau banyak benda yang buat aku happy, so..now aku hilang ingatan..ahaks~

..........................................................................................................

till see uolls next time..mmuahh!! :)
 
adios..end.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...