Saturday, January 7, 2012

..Starting 2012..

Hola..

7 Jan 2012 - genap seminggu kita d tahun 2012..

kebiasaannya, bila masuk tahun baru..
semua org akan sibuk buat azam baru..
dan kebiasaan itu jugak la yg aku selalu buat tiap2 tahun..
tapi, untuk tahun ni..aku mo buat luar daripada biasa..
NO AZAM!!

kenapa tidak perlu azam baru?
sebabnya..azam aku tahun 2011..tiada 1 pun yg tercapai..
makin teruk lagi ada la..
apa AZAM 2011 aku? kalau mo tau..click link ya!
then u'll understand d rest of my story d bwh ni.. :)

.......................................................................................

sebagai Hamba Allah, tiada apa pun yg meningkat..menurun makin byk.. :(
* astagfirullahalazim!! intan..intan..sedar la usia ko tu makin meningkat..
kematian datang menjemput bila2 masa..moga ko mendapat hidayah dari-NYA..AMIIN

as a wife, it's also not turn to happy ending as i wish..
what happen?? well................
i'm not ready yet to story mory and share about this here..
but, d day will come..when "evertyhings" settle.. :)

as a student, i also becoming more worst than before..much2 worst..
and u know what? 1 of my friend said..i ni "Ratu Ponteng"..
that's totally true..hehe..
buktinya, ada 1 course ni..POWER..
boleh kira guna sebelah tangan ja berapa kali aku attend class tu..
less than 5 times okeyy..worst rite??
i'm not proud of it..but i can't help it..
aku mmg malas bangat attend any classes semester ni..
* nasib baik nda kena band dari final exam..Ngee~

sebagai seorg anak..of cos la yg ini aku maintain..
tetap sayang dan ingat mereka d kampung..
tapi,bab mo bagi cucu tu..terpaksa la postpone dulu..
tunggu gue 'Kawin' ya pak!!.. :D

HAH!! kalau mo cerita bab turunkan berat badan..mmg dari tahun gajah sampai sekarang nda pernahnya tertunai..hahaha..konon la start diet..not taking heavy dinner..kurangkan nasi..eat more salad, friut, itu, ini, including LONDON uolls..
tapi..Cet! phoodah!! papadom!! tenpanyaki!! Hot2 chicken shit org bilang..
last2, semua benda aku bedal..tengah2 mlm pun mentekedarah KFC..apa kes? haha..

...............................................................................................

so,kesimpulannya..tahun ni..NO MORE AZAM..
apa yg penting..i'll do my very best to make myself happy..
YeeHaaa!!! chaiyokk!! gambate!! chill!! :)

till then..

adios..end.

2 comments:

Anonymous said...

Selamat tahun baru..jgn malas2 lg pergi kelas ini sem..:-)

intanhajilah said...

TQ! :)
*siapakah gerangan Anonymous ni? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...