Monday, May 9, 2011

..Blog Makeover..

Hola..

instead of i'm suppose trying harder to push myself packing things up for this semester break time..i'm trying more harder and 'semangat gila babas' for this Blog Makeover..haha..crazy rite?? and..and..to make it sound more crazy to u alls..i'm doing this since i was 30 yrs old..coz now i'm 30 yrs old ++..hah!!??..of coz la darling..umur mesti meningkat..time is ticking babeh!! :D

actually kan..i wanna be the happiest 'single lady' in the whole universe..wah gitu pula??..iya betul ni..will be in the process begging, fighting and seeking for happiness..and happiness = my freedom.. :(

oppss!!! hmm..before i'm going to melalut merapu meraban here..have to go dulu la ahh.. :D

till then..hope u alls like my new Blog Makeover..chill! chill!

adios..end.

Sunday, May 8, 2011

..Kenapa??..

Hola..

..kenapa??..
setiap kali selesai bertarung, bertempur ilmu d dewan peperiksaan menghadapi exam..aku langsung tiada rasa lega :
sebab aku tidak berusaha bersungguh2 untuk study dan lulus dengan cemerlang..asalkan lepas dan tidak repeat paper..ok la..

..kenapa??..
kini setelah exam tamat..aku belum lagi pulang ke mana2 destinasi untuk bercuti pjg, sedangkan orang lain sudah ramai yg balik kampung :
sebab aku ada kerja yg perlu d siapkan dan aku tidak excited mo balik pun.. :(

..kenapa??..
orang lain nyenyak tidur d buai mimpi yg indah2..aku masih bersengkang mata mengadap internet dan update blog :
sebab aku susah sangat2 tidur malam..entah apa la spesis mata aku ni..mcm mata burung hantu..hehe..

..kenapa??..
sepatutnya aku sudah boleh siap packing barang untuk balik bercuti..tapi, aku belum juga siap2 packing dari semalam membawa la hingga ke hari ini :
sebab aku malas mo packing..huhu..kompom la aku akan buat aktiviti "campacking" nanti..campak + packing.. :D

..kenapa??..
hati aku tidak tenang setenang air d tasik ketika ini :
sebab aku terlalu banyak berfikir mcm mana mo settlekan masalah problemo yg aku hadapi..hmm..

..kenapa??..
aku sudah jarang update blog :
sebab aku belum ada idea yg best2 untuk d story morykan..

..kenapa??..
makin pendek ayat yg aku taip ni :
sebab aku sudah mo tiada idea..

jadeyy!!!! kenapa?? nda reti2 mo stop??
ya la bah..gue stop sekarang juga.. :D

adios..end.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...