Wednesday, January 26, 2011

..Aku Lupa!!!!!..

Hola..

>> Kejadian brlaku hr ni dlm sejarah lawak hidupku..<<

watak dlm ini cerita..aku, hanim dan My Car.. :D

Al-kisahnya..lepas ja abis class EMT kul 1pm..aku dgn hanim brhajat la utk mengisi perut..mamam safedellah..laporrr...hehe..

kami pun singgah la lunch d cafe TF (Tun Fatimah) sebelum balik asrama kami yg brdepan dgn TF tu..hehe..(konon mcm jauh)..

aku pun dgn bangganya parking la My Car btul2 dpn TF..nda la jauh brjalan..kami pun brlenggang kangkung belacan menuju ke cafe..dpt la lunch..alhamdulillah.. :)

favourite aku bl mkn d cafe ni >> pajeri nenas..perghh!!!sdap!!mmg trbaek la wok..

bl kami sdh abis mkn..rupa2nya hujan rintik d luar..time duduk d cafe..nda sdar pun hujan..hmm..aku dgn hanim pun tunduk la lipat kaki seluar sehingga nmpak sikit kaki kami..hehe..biasa la..takut seluar basah..

lps lipat seluar..kami pun ready mo brlari menuju ke My Car..aku pun mula la mengatur langkah brlari-lari anak..(kl hujan lebat..kompom aku brlari bapak budak..)..sambil aku brlari ala2 control cun gitew..aku pun tekan kunci My Car..

aikk???aku kehairanan...

kenapakah lampu kereta aku tidak menyala??y??y??..

kenapakah bunyi alarm pun sayup2 ja kedengaran dr kejauhan??..

aikk??hairan bin ajaib ini perkara...aku pun tengok nombor plat kereta tu...

arrrghhhh!!!!!tidakkk!!!!!!!aku salah kereta rupanya...hahahaha...cess!!cess!!maluuuu!!!!!!!!!!!!

My Car terletak selang 4-5 parking dr kereta yg aku tuju itew...hahaha...AKU LUPA!!!!AKU LUPA!!!mana aku parking My Car!!!mentang2 kereta sama spesis..huh!!benci!!!

blh bayangkn tidak..situasinya time kami brlari..aku brlari ke sebelah kanan menuju ke kereta yg bkn My Car..dan hanim brlari terus menuju ke My Car yg mmg btul2 parking dpn TF tu..hahahaha...

msuk2 ja My Car...kami pun apa lg..gelakk tak hengat la dekk....gelakk smpai sakit pinggang ooo...huahuahuahua...

so...PESANAN kpd yg menyaksikan kejadian ini...tolong la jgn sebarkn kpd sesiapa dan gelak pun sikit2 dah la..naa..he! he! akak malu dekk!! :D

moral of d story : Ingat la d mana anda parking kereta supaya anda tidak malu d kemudian hari... *wink wink*

sekian..

adios..end.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...