Friday, December 4, 2009

i've prove it..

ola..

MERDEKA!!!!MERDEKA!!!huahahahaha....

hr ini aku rs bahagia sgt..sbbnya,aku sdh siapkn markah (carry mark) studnt2 ku..kul 9am tdi aku tampal d cermin tingkap ofis utk d pertontonkan kpd mereka yg brkenaan..hehe..mmg aku happy sgt2 la..kira..semua org yg trserempak dgn aku akn dpt melihat ke'sengih'an d wajah ku..PERGHH!!bangga gila seh..

PADAHAL..aku yg pigi lalu dpn meja dorg dn mnyapa dorg dgn penuh keceriaan..kuang..kuang..'minta puji'..hehe..n then,aku ni suka bt kerja last minit..org lain siap lama sdh pun..nda la kecoh mcm aku.. :D

al-kisah n3 aku ni sbnrnya mo crita dan beri peringatan kpd..
>> all my beloved studnts..
>> n also 4 me (coz 1 day aku akn jd studnt blik..insyaAllah)

BAHAWASANYA..kl kt ni studnt..tolong la study..plz,plz plz,tlg la study(baca ikut irama lagu plz plz 2 ya..)..kl nda paham apa yg kt blajar dlm lecture..go n c ur lecturer..susah sgt ka mo bt??

im really disapointed with those studnt yg nda mo ambil peluang dpt markah penuh dlm class aku..coz,aku suka bt OPEN BOOK TEST..(jwb ujian dgn buku trbuka..haha)..ya la bah kn..kt nda bg tgk buku..sibuk mo meniru..bawa 'toyol'..ini sdh bg can bwk buku..nda jgk blh jwb..aku bkn apa,kononnya mo bg markah free..tpi,hakikatnya..tiada siapa pun yg dpt markah penuh..heran btul..killer sgt ka subject yg aku ajar ni??atau..aku ka yg nda pndai mngajar??hmm..i wonder..ntah la..im worried 4 their final exam..aku pula yg mo risau..dorg mcm nda rs apa ja.. :(

d main reason i do d OPEN BOOK TEST is just..

i want all my studnts 2 hv d nota 4 d subject E1001 - Electrical Technology 1..otherwise,kl aku nda bt begitu..akn ada studnt yg smpai abis semester pun lngsung tiada nota..

n d second reason is..aku mo bg markah free..meniru la kamu sepuasnya..

3rd reason..i wanna prove 2 them that..kl bwk nota msuk dwn exam sekali pun..tpi,nda reti2 mo study..sama jgk..nda blh jwb..eee..geramnya aku..hissh..

so pelajar2 ku..study la kamu utk final exam ni..paper aku E1001..i wish u all..GUD LUCK!!!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

yg 1 story lg ni lain pula kisahnya..

aku ajar AutoCAD..n,subject ni tiada final..so,studnt akn dpt result sebenar b4 d exam week start..bl studnt dpt markah 80 ke ats..kira sdh dpt A la kn..4.00 point..

yg aku kisah sgt ni sbb..most of my studnt akn jwb begini bl aku tanya soalan begini dgn dorg (soalan aku ttp sama)..lebih dr seorg studnt ni.... :)

aku : sdh tgk markah??puas hati?? (aku brtanya smbil trsenyum penuh makna)

studnt 1 : ok la..85 ja puan..

studnt 2 : erm..9 markah lg mo 100 puan..

studnt 3 : 99 ja puan..

studnt 4 : 97 ja puan..

ARRRGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rs bengang aku dgn ayat 'JA' dorg 2..nda pndai brsyukur btul..tension akak taw..huh!!

aku pun jwb blik..

aku : kl sy bg kamu 100 pun..ttp A jgk..mana ada A++..(isshh..syukur la nak aku bg markah tinggi)..

tpi,ada 1 studnt aku ni..dia dpt 70 ja..n he thank me 4 that marks..(sbb dia ingat dia akn fail subject aku ni)..bl studnt ucap terima kasih dgn kt..rs happy 2 sukar utk d gambarkn dgn kata2.. :)

ishh..pjg sdh aku membebel ni..

k la..utk semua studnt ku..sy HALALKAN apa yg sy ajar..MAAFKAN sy kl ada slh silap dgn kamu semua spjg sy mngajar..(kdg2 aku garang seh dlm class)..i lap u all..mmuaah..

adios..end.

1 comment:

Anonymous said...

salam...sy hasrul dr Poli Mukah.. nnt kne ajar E1001 gak. ada x nota? kalau ade leh emailkan x?
hasrul_uje@yahoo.com.....

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...