Friday, December 11, 2009

AC?

ola..

aku tgk AC?..dia n rancangan dia ni mmg sempoi la..lg2 kl guest yg dtg 2 best..time DJ2 glamour (iyan,JJ,Nana & Salih Yaacob dtg show 2..mmg sempoi gila la..tambah2 aku minat salih yaacob (SY)..(akak minat abg jem..pg2 msti mo dgr suara dia d radio Sinar Pagi..akak suka dek!!)

so,n3 aku ni mo share lawak spontan yg bikin kering gusi dr SY time dia jwb soalan2 AC..

AC : Abg salih ada brapa isteri skrg ni??sbb dgr2 citer br2 ni abg ada kawin ank tan sri la..cuba citer sikit..

SY : ermm..ada isteri jer..

AC : ?? (pelik ngan jwpan)

SY : ye la..is ONE..is TWO..is THREE..hahahaha...

Wakakakaka...hampeh tul SY ni..pecah perut aku ketawa..nsib baik sorg2 d rumah..mmg nda cover la mulut aku nganga luas2 ketawa..

AC tnya lg soalan kpd guest dia..

AC : kl x keje jd DJ skrg ni..korg nk keje ape??

Iyan : sy jd pemuzik..main gitar..

JJ : jd pilot..

Nana : msih blajar lg kot..

SY : jd PAK GUARD d bank..

AC : haha..knp 2 abg salih??

SY : kl org tnya keje mana??..keje Bank..

kahkahkah...aduyaii...kelakarnya SY ni..tgk muka dia yg selamba mnjwb 2 mmg nda tahan aku ketawa..benci taw abg jem ni kelakar..ahakss..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

# PESANAN PENAJA :

jika anda rs cerita ini kelakar..gelak la biarpun org akn pikir anda gila gelak tiba2 dpn pc..

ttpi,jika anda rs cerita ini tidak kelakar..gelak la jgk..kl x gelak pun..sekurang2nya senyum atau pun sengih.. :D

adios..end.

2 comments:

farahshady said...

mmg aku ketawa gila2 baca post ko nih kak. ada jugak tgk show ni, tp part yg akak citer nih terlepas..hihi...

intanhajilah said...

hehe..mmg SY 2 lawak gila..nnt kl ada ulangan AC?..ko tgk la..part yg dia jwb ni mmg ko akn ketawa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...