Monday, June 15, 2009

Jalan2..

ola..

hr sbtu sehari suntuk aku duk rumah ja..plan mo kuar tpi,nda jd sbb mls yg amat sgt..so,melepak d rumah ja la..

hr ahad br la aku kuar..2 pun setelah rumah aku black out..kukuh la jgk alasan aku mo kuar jln2..duk d rumah panas..

plan aku yg pertama..aku mo pigi wisma merdeka..arah d tuju..Lazo Diamond..aku mo trade-in earring then beli cincin..smpai2 ja sana..lain pula ceritanya..aku trade-in earring dan beli earring br..hehe..nda jd beli cincin..

lps 2 aku pun naik la tingkat yg ada food court 2..mo lunch..skali tgk..tiada pun food court 2..tgh dlm reconstruction...hampeh btul..nmpak sgt la aku ni lama sdh nda dtg cni..oleh itu,aku pun mkn la d kedai yg ada d ats 2..biasa ja la pun..nda sdap..tpi,bedal ja la..

lps 2,aku kuar dr wisma merdeka menuju ke 1 Borneo..smpai 1B..aku pun parking la tmpt biasa..yg ada jockey..byr la RM5..mo tau..hr 2 aku pkai t-shirt hitam ada gmbr basikal..jockey 2 blh bt lawak bodoh.."nda berat ka bwk 2 (merujuk basikal d dada ku..).."gampang btul..aku pun sengih ja la..pas 2..aku blah..mls aku mo melayan..

window shopping d 1B ni mmg best..aku rs mcm semua aku mo beli..tahan dri ja time 2..dan aku ada tujuan jgk sbnrnya d 1B ni..iaitu..mo beli Pizza..hehe..lama sdh aku mengidam mo mkn pizza ni..kira br ni la trcapai..aku take away..dlm keriuhan 1B 2..aku rs sunyi sgt..aku pun cal la niece aku d kg..n then, brckp sm my mum..terubat la sikit jiwa aku time 2..huhu..

oh ya..sblm aku smpai 1B..aku singgah isi minyak..pas 2 g giant kingfisher..my niece bg nama kingfisher ni..KF..biasa la bdk2 UMS..semua mo d bg shortform..1 Borneo - 1B..indah permai - IP..alam mesra ja lg aku blum dgr..hehe..

smbil2 aku shopping dlm giant..aku antar keta aku utk d cuci..

sekian sj la kisah hujung minggu aku yg nda brapa best ni..

adios..end.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...